Versiune Romana English Version

info@montania.ro       

SUPER OFERTA CAZARE!!!
PRETURI EXCELENTE NUMAI PRIN MONTANIA.RO!
Montania.ro ofera servicii de cazare in conditii excelente la cele mai avantajoase preturi. Va punem la dispozitie vile situate in locatii diferite, in centrul orasului, sau in apropierea Castelului Peles, intr-un cadru natural deosebit, cu o priveliste excelenta a masivului Bucegi. »
SINAIA - Muntii Bucegi
Descoperiti un taram mistic... care este oferit de Muntii Bucegi. O lume a relaxarii si aventurii va asteapta intr-un cadru natural exceptional care este Valea Prahovei. Sinaia este o excelenta poarta de intrare in masivul Bucegi. Excursii de o zi se pot face cu usurinta, iar reteaua de trasee marcate ofera varietate pentru toate gusturile».
SINAIA SCHI

Partiile de schi din Sinaia sunt situate la 2000m altitudine. Din acest punct de vedere, Sinaia ofera cel mai bun schi de altitudine din Romania. Abruptul vestic (catre Valea Prahovei) si frumoasa Valea Dorului ofera un loc excelent pentru schi, snowboard, telemark... si multe posibilitati de schi in afara pistei (off-piste). Accesul la partii este posibil cu ajutorul celor doua telecabine, prima pornind chiar din centrul orasului, pana la Cota 1400 »

SINAIA INFO
Vara sau iarna, primavara sau toamna, in Sinaia si imprejurimi puteti petrece timpul in moduri variate. Aici gasiti o lista cu principalele evenimente culturale si alte activitati turistice »
FREERIDEClick to open

Sezonul de schi s-a a incheiat cu una dintre cele mai spectaculoase competitii de schi extrem, "Ecoul Malinului". , Valea Malinului, Muntii Bucegi »

Click to open
Click to open
Click to open Click to open
SCHI DE TURA - MUNTII BUCEGI

Muntii Bucegi sunt atractivi pentru schiul de tura. Acest fapt se datoareaza platoului situat la 2000m altitudine, unde intalnim un relief propice pentru schiul de fond. De pe aceste creste putem avea coborari spectaculoase pe vaile Bucegiului, catre Valea Prahovei, pe o multitudine de trasee, mai usoare, in zona Sinaia, sau cu o diferenta de nivel de 1500m in zona Varful Omu cu iesirea in Busteni»

Montania.ro ofera singurul ghid de schi de tura in Muntii Bucegi. Brosura contine descrieri de trasee (in limba engleza) si alte informatii utile, inclusiv harti»

STIRI DE PE VALEA PRAHOVEI
Echipa Montania va aduce ultimele stiri de pe Valea Prahovei, toate in sectiunea Blog de Altitudine...
Click to open Dprului valley, Click to open Click to open Click to open Carp, Click pentru a mari

Impresii de la Cupa Mondiala la catarare pe Gheata 2012... aici

Click to open Click to open Click to open Click to open Click to open
GHID SCHI SI SNOWBOARD
Schi si Snowboard: ghid Montania.ro are deosebita placere sa prezinte o noua aparitie editoriala: "Schi si Snowboard: tehnici, echipament si partii; ghid pentru incepatori mai mari sau mai mici" de Andrei Roman. Un astfel de ghid te poate ajuta în ziua în care te hotarasti sa pui schiurile în picioare sau dupa mai multi ani de schi fara profesor sau fara alta teorie decât cea a prietenilor. Te orienteaza în alegerea echipamentului la pretul si la calitatea de care ai nevoie, între numeroasele modele de echipament fiind greu de facut diferenta si existând riscul sa cumperi la întâmplare ceva ce s-ar putea sa nu îti foloseasca sau sa te încurce. Vei urmari, pas cu pas, ce reguli trebuie sa urmezi ca sa ajungi sa schiezi corect, adica lejer si placut. »
 
Click to open Click to open Click to open Click to open Click to open
SUNTETI BINEVENITI !

OFERTA SPECIALA CAZARE

O noua versiune a "Bucegi Mountains - Ski Touring", singurul ghid de schi de tura (in limba engleza) existent la ora actuala, ... [mai mult]

"Schi si Snowboard: tehnici, echipament si partii; ghid pentru incepatori mai mari sau mai mici", ... [mai mult]