Versiune Romana English Version

info@montania.ro       

 

Pentru oferta de Craciun si Revelion va rugam sa ne contactati la info@montania.ro

sau

Pentru Vila TUI: 0244311797 sau 0722427636

Pentru Vila Floare de Colt: 0244311410 sau 0723 875692

Perioada minima de sedere pentru Craciun este de 4 nopti.

Perioada minima de sedere pentru Revelion este de 5 nopti.

 

Montania.ro ofera servicii de cazare in conditii excelente, la cele mai bune preturi. Va punem la dispozitie vile situate in locatii diferite, in centrul orasului, sau in apropierea Castelului Peles, intr-un cadru natural deosebit, cu o priveliste excelenta a masivului Bucegi.

Montania.ro are un respect deosebit pentru iubitorii de munte! Acesta este locul unde puteti beneficia de cele mai bune oferte daca sunteti un pasionat al schiului! Vizitati virtual vilele noastre accesand linkurile de mai jos. In paginile respective veti gasi si oferta de pret iar daca sunteti hotarati puteti face o rezervare online chiar acum!

Vila TUI: situata in centrul orasului, vila TUI ofera un acces rapid la restaurante si baruri, cluburi si discoteci, sau la bulevardul principal, loc de plimbari de seara. La numai 5 minute de mers se afla statia de telecabina.
Vila ELLI: situata intr-o zona linistita a cartierului Furnica, in apropiere de centrul orasului dar si de munte!
Vila FLOARE DE COLT: daca preferati o panorama deosebita a muntilor Bucegi, atunci acesta este locul! O atmosfera minunata, in cartierul Furnica, in apropierea castelului Peles.
 

 

OFERTA SPECIALA CAZARE

O noua versiune a "Bucegi Mountains - Ski Touring", singurul ghid de schi de tura (in limba engleza) existent la ora actuala, ... [mai mult]