Versiune Romana English Version

info@montania.ro       

TERMENI si CONDITII de UTILIZARE

1. Informatiile de pe site

Informatiile de pe www.montania.ro sunt disponibile cu scop informativ. Este datoria Turistului sa se asigure de acuratetea informatiilor. Puteti apela 0244 315.656 (Centrul de Informare si Promovare a Turismului Sinaia) pentru informatii de ultima ora. Nu suntem raspunzatori pentru eventualele pagube cauzate "de/sau in conectie cu" site-ul montania.ro. Incercam sa mentinem o resursa fara erori dar nu garantam acest lucru. Informatiile de pe site pot contine erori. Ca Utilizator sunteti de acord sa raportati aceste erori la e-mail catre info @ montania.ro cu descrierea erorii.

2. Drepturile de autor

Copierea, stocarea, arhivarea sau publicarea oricarui material de pe site-ul montania.ro, in orice format si in vederea folosirii in orice scop exceptand vizualizarea in browser in cadrul paginilor Montania.ro, este STRICT INTERZISA fara permisiunea scrisa a reprezentantilor montania.ro si a autorului de drept.

Preluarea anumitor informatii de pe montania.ro se face NUMAI cu acordul reprezentantilor Montania si cu citarea sursei www.montania.ro

3. Harta de schi Sinaia si informatiile despre partiile de schi

Harta domeniului de schi Sinaia este proprietatea montania.ro. Caracterul ei este orientativ. Acelasi lucru este valabil si despre informatiile legate de partiile de schi.

Informatiile continute in paginile montania.ro trebuie folosite doar la nivel orientativ. Dupa cum stiti, situatia existenta pe teren se schimba de la o zi la alta. Practicantii turismului montan, schiului, drumetiei, alpinismului sau ai altor sporturi conexe se expun la diverse pericole inerente, care în cele mai nefericite situatii pot conduce la accidente grave, astfel incat este indicat sa obtineti intotdeauna, inainte de a pleca la drum, informatii actualizate despre zona pe care urmeaza sa o parcurgeti.

Montania.ro nu poate fi facut responsabil, in nici un caz si sub nici o forma, pentru folosirea informatiilor continute în paginile sale.

Montania.ro nu poate fi facut responsabil, in nici un caz si sub nici o forma, in caz de accidente.

4. Folosirea site-ului

Pentru protejarea informatiilor continute in paginile sale si a drepturilor de autor, montania.ro foloseste un sistem de protectie activ, care va va avertiza si va va interzice in mod automat accesul de la o anumita adresa IP sau clasa de adrese IP in cazurile in care se constata incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare. Reactivarea accesului de la respectiva adresa se poate face doar dupa trimiterea unui mail explicativ la adresa info @ montania.ro

 

OFERTA SPECIALA CAZARE

O noua versiune a "Bucegi Mountains - Ski Touring", singurul ghid de schi de tura (in limba engleza) existent la ora actuala, ... [mai mult]

"Schi si Snowboard: tehnici, echipament si partii; ghid pentru incepatori mai mari sau mai mici", ... [mai mult]